Početna aktuelnosti Grad Živinice partner Međunarodnog sajma privrede u Tešnju

Grad Živinice partner Međunarodnog sajma privrede u Tešnju

116
0
Podijeli

Tema ovogodišnjeg Međunarodnog sajma privrede u Tešnju su obnovljivi izvori energije, Udruženje privrednika „Biznis centar“ Jelah–Tešanj, kao organizator, iz godine u godinu postavlja najviše standarde prilikom organizacije sajamske manifestacije.

Ove godine partner u organizaciji sajma bit će i Grad Živinice što je sjajna prilika našim privrednicima da se povežu sa privrednicima iz Tešnja ali i regije.

Kako bi se dogovorili detalji i uspostavila ekonomska saradnja, Živinice su posjetili predstavnici Udruženja privrednika Tešanj-Jelah te načelnik općine Tešanj.

Ovim partnerstvom velika je čast ukazana Gradu Živinice da pokaže sve ono čime raspolažemo kada je u pitanju privredni sektor.

Naši privrednici će dobiti prostor gdje će predstaviti biznis kojim se bave a samim tim i grad koji predstavljaju.

„Puno je posla koji treba završiti do 27. septembra kada se održava Međunarodni sajam privrede u Tešnju“, kaže gradonačelnik Began Muhić.

Na istom će se predstaviti 300 izlagača, 30 medijskih kuća, diplomatsko konzularna predstavništva, te je ovo odlična prilika da se Grad Živinice predstavi sa svim svojim potencijalima zaključuje gradonačelnik Muhić.

Merisa Mujčinović Husić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje