Početna Uncategorized “Gradonačelnik sa poslodavcima 2021”

“Gradonačelnik sa poslodavcima 2021”

108
0
Podijeli

Gradonačelnik grada Živinice Samir Kamenjaković održao je petu po redu manifestaciju pod nazivom “Gradonačelnik  sa poslodavcima 2021”. Primarni cilj ove manifestacije jeste predstavljanje sumiranih rezultata privrede Grada Živinice, te prezentacija stanja u privredi Tuzlanskog kantona i Bosni i Hercegovini.  tim u vezi, u okviru manifestacije sumirani su rezultati poslovanja u 2020 . godini, te dodijeljena priznanja za najuspješnije kompanije na području Grad Živinice u 2020. godini.

Rezultati stanja privrede određuju se na osnovu nekoliko parametara, te po svim tim pokazateljima Grad Živinice pokazuje značajan napredak i kontinuiran rast iako je prethodnu godinu obilježila pandemija korona virusa koja je znatno uticala na privredu cijeloga svijeta.Uprkos tome privrednici grada Živinice održali su se i ove godine na zavidnom nivou.

 

Iako je iza nas godina pandemije korona virusom koja je uticala na cjelokupnu privredu u cijelom svijetu pa tako i u našem gradu Zijad Selimović predsjednik Udruženja poslodavaca grada Živinice ističe da su i sami i ponosni ali i prijatno iznenađeni kako su se privrednici našeg grada u cjelokupnoj situaciji snašli te pozitivno poslovali. Naime 2019 godina je   bila najuspješnija po pitanju privrede Grada Živinice,a podatci govore da smo i ove godine znatno napreduje u odnosu na ostale općine i gradove na području Tuzlanskog kantona. Rezultati stanja privrede određuju se na osnovu nekoliko parametara, te po svim tim pokazateljima Grad Živinice pokazuje značajan napredak i kontinuiran rast.

U okviru manifestacije sumirani su rezultati poslovanja u 2020 . godini, te dodijeljena priznanja za najuspješnije kompanije na području Grad Živinice u 2020 . godini. Ovakav način saradnje sa privrednicima ubrzano vodi većem razvoju kako privrede tako i samog Grada.

10 najuspješnijih kompanija Grada Živinice su

1 .ALFE-MI D.O.O.žIVINICE

2.OMEGA d.o.o Živinice

3.profine BH d.o.o. Živinice

4.aft bosnia d.o.o. Živinice

5.Disk d.o.o. Živinice

6. SONRA d.o.o. Živinice

7.Z.H. ZOLA d.o.o. Živinice

8.ADEN d.o.o. Živinice

9. KERA&DISK d.o.o. Živinice

10.BM COMPANY d.o.o. Živinice

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje