Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi grada Živinice za 08.12.2021. godine

Izvještaj dežurnih službi grada Živinice za 08.12.2021. godine

206
0
Podijeli

Službenici Policijske uprave/Policijske stanice Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada evidentirali su jednu saobraćajnu nezgodu na lokalnom putu u naselju Zenuni gdje je nepoznati vozač sa nepoznatim vozilom udario psa.

Zabilježeno je i 12 prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružilo je 79 zdravstvenih usluga građanima te su imali osam terenskih izlazaka.

Profesionalna vatrogasna jedinica grada Živinice nije imala intervencija.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođena su tri dječaka i četiri djevojčice. U privatnim porodilištima na području Tuzle rođen je jedan dječak.

Vodosnabdijevanje na području grada, prigradskih naselja i Dubrava u proteklom danu i noći bilo je uredno informacija je koju smo dobili iz javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice.

Iz Bihamka obavještavaju vozače da se zbog niskih temperatura poledica može očekivati u višim predjelima, na mostovima i prilazima tunelima. Na pojedinim dionicama u planinskim predjelima mjestimično ima i snijega na kolovozu. Savjetuju vozačima da voze opreznije i da na put ne kreću bez zimske opreme.

Zbog izvođenja sanacionih radova na putnom pravcu Kladanj – Olovo moguće je sporije saobraćanje.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje