Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi grada Živinice za 12.12.2022. godine

Izvještaj dežurnih službi grada Živinice za 12.12.2022. godine

112
0
Podijeli

Službenici Policijske uprave/Policijske stanice Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada evidentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira naročito drskim ponašanjem jednog lica u ulici Omladinskih radnih brigada.

Zabilježeno je i pet prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Ljekari u Hitnoj službi Doma zdravlja Živinice pružili su 169 zdravstvenih usluga građanima dok su medicinari i ljekari četiri puta izlazaili na teren.

Profesionalna vatrogasna jedinica grada Živinice u proteklom danu i noći nije imala intervencija.

Prema podacima sa mjerne stanice u Živinicama zrak na području našeg grada jutros u 8:00 sati bio je nezdrav za osjetljive grupe.

Vodosnabdijavnje na području našeg grada u proteklom danu i noći bilo je uredno, dok je snabdijevanje vodom u Dubravama otežano informacija je koju smo dobili iz javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice.

U porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla rođene su tri bebe, dva dječaka i jedna djevojčica.

Iz bosanskohercegovačkog auto-moto kluba  zbog nižih temperatura u planinskim predjelima vozačima  skreću pažnju na moguću poledicu. Upozoravaju i na učestale odrone zemlje ili kamenja. Na svim dionicama savjetuju maksimalno opreznu vožnju i napominju da je posjedovanje zimske opreme obavezno.

Zbog izvođenja radova na putnom pravcu Živinice – Stupari moguće je sporije saobraćanje.

Mehmed Smajlović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje