Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 07.05.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 07.05.2021.

112
0
Podijeli

Službenici Policijske uprave Živinice u proteklom danu i noći na području našeg grada evidentirali su jedno narušavanje javnog reda i mira drskim ponašanjem jednog lica u naselju Ciljuge.
Zabilježeno je i 12 prijava građana iz oblasti ostali događaji.
Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružilo je 74 zdravstvene usluge građanima.
Profesionalna vatrogasna jedinica nije imala intervencija.
Na porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra Tuzla rođeno je pet beba, četiri dječaka i jedna djevojčica.
Prema informaciji iz Javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice vodosnabdijevanje na području grada Živinice u proteklom danu i noći bilo je uredno.
Iz Bihamka obavještavaju vozače da se na putevima u BiH saobraća po pretežno suhom kolovozu, a pažnju skreću na učestale sitnije odrone zemlje ili kamenja.
U toku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), zbog čega se saobraća naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima. U noćnim satima (23:00-04:30 sati) saobraćaj se na ovoj dionici obustavlja.
Zbog radova u tunelu Čaklovići (Tuzla-Kalesija) saobraćaj se od 22 do 06 sati obustavlja i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje