Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 07.06.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 07.06.2021.

132
0
Podijeli

Profesionalna vatrogasna jedinica Živinice u proteklom danu i noći imala je dvije tehničke intervencije u naselju Dubrave Donje gdje su crpili vodu iz stambenih objekata i garaža.

Službenici policijske uprave Živinice evidentirali su jednu saobraćajnu nezgodu. U slijetanju putničkog motornog vozila sa lokalnog puta Zelenika – Gračanica nije bilo povrijeđenih osoba. Zabilježeno je i 13 prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružilo je 123 zdravstvene usluge građanima te su imali četiri terenska izlaska.

Vodosnabdijevanje na području Dubrava Gornjih i Donjih u vikednu iza nas bilo je otežano dok je snabdijevanje vodom u gradu i prigradskim naseljima uredno.

Iz Bihamka obavještavaju vozače da je kolovoz pretežno mokar i klizav, a pažnju skreću i na učestale sitnije odrone zemlje ili kamenja.

Vozače podsjećaju da će do kraja ovog mjeseca ostati isti režim saobraćaja u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica)-tokom dana naizmjenično propuštanje vozila, a u noćnim satima potpuna obustava saobraćaja (od 23 sata do 04:30 sati).

Na putu Tuzla-Kalesija, zbog radova u tunelu Čaklovići, saobraćaj se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje