Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 18.03.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 18.03.2021.

162
0
Podijeli

Iz precepcije službenika policijske uprave Živinice na području našeg grada u proteklom danu i noći bilo je mirno pa su evidentirali samo tri prijave iz oblasti ostali događaji.

Medicinsko osoblje Hitne pomoći Doma zdravlja Živinice pružili su 96 zdravstvenih usluga te su imali četiri terenska izlaska.

Profesionalna vatrogasna jednica nije imala intervencija.

Na porodilištu Univerzitetsko kliničkog centra rođene su četiri bebe, tri djevojčice i jedan dječak.

Prema informaciji iz Javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice vodosnabdijevanje na području Gornjih i Donjih Dubrava te grada i prigradskih naselja u proteklom danu i noći bilo je uredno.

Iz Bihamka na dionicama preko planinskih prevoja centralne i istočne Bosne upozoravaju na poledicu na kolovozu. Apeluju na vozače da voze maksimalno oprezno i da vožnju prilagode trenutnim uslovima na putu. Skreću pažnju na učestale odrone kamenja na kolovoz, te napominju da je posjednovanje zimske opreme zakonski obavezno.

U toku su radovi u tunelu Crnaja (Konjic-Jablanica), zbog čega se saobraća naizmjenično-jednom trakom, uz regulaciju semaforima. U noćnim satima (23:00-04:30 sati) saobraćaj se na ovoj dionici obustavlja.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje