Početna aktuelnosti Izvještaj dežurnih službi za 19.10.2021.

Izvještaj dežurnih službi za 19.10.2021.

191
0
Podijeli

Iz percepcije službenika Policijske uprave Živinice u proteklom danu i noći na području grada Živinice bilo je mirno pa su evidentirali samo 12 prijava građana iz oblasti ostali događaji.

Profesionalna vatrogasna jedinica grada Živinice nije imala intervencija.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođene su četiri bebe, tri dječaka i jedna djevojčica, a u privatnim porodilištima na području Tuzle također su rođene četiri bebe, dvije djevojčice i dva dječaka.

Prema informaciji iz javnog preduzeća „Vodovod i kanalizacije“ Živinice vodosnabdijevanja na području našeg grada u proteklom danu i noći bilo je uredno.

Iz Bihamka obavještavaju vozače da magla u jutarnjim i večernjim satima otežava saobraćanje na dionicama u dolini rijeka. U područjima sa maglom kolovoz je vlažan, a ponegdje i mjestimično klizav, pa apeluju na vozače da voze maksimalno oprezno i da vožnju prilagode trenutnim uslovima na putu.

Na putu Tuzla-Kalesija (zbog radova u tunelu Čaklovići), saobraćaj se obustavlja od 22 do 06 sati i preusmjerava na alternativni pravac preko Dubrava. Tokom dana, putnička vozila iz smjera Tuzle saobraćaju kroz tunel, a iz smjera Kalesije obilaznicom oko tunela. Teretna vozila se i tokom dana usmjeravaju na put preko Dubrava.

Zbog izvođenja sanacionih radova na dionici Gračanica – Srnice Donje moguće je sporije saobraćanje.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje