Početna aktuelnosti JU “Dječije obdanište”: Sutra završna manifestacija dječijeg stvaralaštva

JU “Dječije obdanište”: Sutra završna manifestacija dječijeg stvaralaštva

1199
0
Podijeli

Tradicionalno i ove godine, JU „Dječije Obdanište“ Živinice organizuje Završnu manifestaciju dječijeg stvaralaštva. Mališani 10 odgojnih grupa ove ustanove pokazat će koliko su naučili iz raznih oblasti stvaralaštva. Kako to obično biva, u BKC-u posjetioce očekuje bogat kulturno – zabavni program, utkan iskrenim dječijim emocijama i osjećajima.
Direktorica ove odgojno-obrazovne ustanove, poziva roditelje i sugrađane da dođu i uveličaju ovaj događaj. Na bogatom repertoaru publika će uživati u nastupima dramske sekcije, hora, folklora, plesnih grupa, recitatora i drugog kulturnog stvaralaštva koji su mališani spremali sa svojim odgajateljima posljednjih nekoliko mjeseci. Trud ispunjen sa mnogo ljubavi i pedagoških vrlina bit će predstavljen sutra u Velikoj Sali BKC-a sa početkom u 18:00 h.
Odlična posjećenost, iskrene emocije i vesela dječija igra karakteristike su završnih manifestacija proteklih godina. Ne sumnjamo da će i sutrašnja manifestacija proteći u veselom raspoloženju i u mislima posjetilaca ostati jedna od noći za pamćenje.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje