Početna aktuelnosti Najava sportskog vikenda

Najava sportskog vikenda

956
0
Podijeli

Utakmicama 15. kola nakon reprezentativne pauze nastavlja se takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine u ženskom nogometu. Ženski fudbalski klub Fortuna gostuje u Bijeljini kod ekipe Radnik Bumerang. Utakmica se igra u subotu sa početkom od 11:00.

Fudbaleri Priluka u okviru 22. kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine – grupa sjever gostuju kod ekipe Orahovice. Utakmica se igra u subotu sa početkom od 16:30.

Nogometaši Slavena gostuju u Donjoj Mahali kod ekipe Dinama. Utakmica se igra u subotu sa početkom od 16:30.

Odbojkaški klub invalida Živinice u nedjelju igra derbi susret Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine u sjedećoj odbojci. Ekipa iz Živinica gostuje odbojkaškom klubu invalida Bužim. Utakmica se igra u nedjelju sa početkom od 13:00.

Nogometni klub Rijeka Šerići na stadionu Šaban Kamberović Eraš ugostit će ekipu Trešnjevke iz Maoče. Utakmica se igra u nedjelju sa početkom od 16:30 minuta.

Tim Mladosti iz Gornjih Živinica na domaćem terenu dočekuje ekipu Mladosti iz Vukovija Donjih. Utakmica se igra u nedjelju sa početkom od 16:30.

Fudbaleri Slatine na stadionu Muhamed Umihanić Muho dočekuju ekipu Jedinstvo Vučkovci. Utakmica se igra u nedjelju sa početkom od 16:30.

Mehmed Smajlović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje