Početna aktuelnosti Najava sportskog vikenda!

Najava sportskog vikenda!

1279
0
Podijeli

Rukometaši RK Konjuh u 10.kolu Premijer lige za rukometaše BiH na domaćem terenu u subotu od 19.00h dočekuju ekipu Borca iz Banja Luke.

Domaćini u okviru 9.kola Prve lige FBiH za žene ovog vikenda su i rukometašice Živinica. U ovom kolu u nedjelju u Gradskoj dvorani Živinice ugostit će ekipu Turbine iz Jablanice.

Košarkaši KK Živinice u 7.kolu A1 lige FBiH idu na gostovanje kod ekipe Bošnjak iz Hadžića, utakmica se igra prvog dana vikenda.

Nakon poraza u 6. kolu od KK Promo, ekipa Spartansa ide na gostovanje u Bugojno kod KK Iskra. Utakmica je na rasporedu u subotu sa početkom u 18:00 sati.

STRELJAČKI SPORTSKI KLUB KONJUH 01.12.2018 GODINE ORGANIZUJE MEMORIJALNI TURNIR U ZNAK SJEĆANJA NA AHMEDA MURATOVIĆA KOJI JE BIO JEDAN OD NAJAKTIVNIJIH ČLANOVA KLUBA, A KOJI JE DANA 04.12.2017 GODINE IZGUBIO ŽIVOT U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI.

-U SUBOTU OD 10:00 SATI PLANIRANA JE POSJETA I POLAGANJE CVIJEĆA NA MEZARJU U BAŠIGOVCIMA.

-OD 10,30 SATI, ČAS OŽIVLJAVANJA SJEĆANJA VIDEO PREZENTACIJOM LIKA I DJELA RAHMETLI AHMEDA MURATOVIĆA-ADIJA U PROSTORIJAMA KLUBA U CILJUGAMA.

– OD 11,00 SATI MEMORIJALNI TURNIR U SPORTSKOM STRELJAŠTVU, DISCIPLINA VATRENO ORUŽJE –PIŠTOLJ.

PRAVO UČEŠĆA NA TURNIRU IMAJU SVI GRAĐANI OPĆINE ŽIVINICE KOJI POSJEDUJU VATRENO ORUŽJE-PIŠTOLJ UZ ORUŽNI LIST ZA DRŽANJE I NOŠENJE ORUŽJA,KAO I ČLANOVI STRELJAČKO SPORTSKOG KLUBA KONJUH.

Novinarka/ Merisa Mujčinović/

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje