Početna sport Najava: Živinička Trka 05.06.2022.

Najava: Živinička Trka 05.06.2022.

164
0
Podijeli

Klub Borilačkih Vještina “Flek Tom Cat” Živinice i ove godine organizira ‘Živiničku Trku’ koja je već prepoznatljiva u Bosni i Hercegovini. Početak trke zakazan je u nedjelju 5. juna sa početkom u 18:30.

Okupljanje trkača zakazano je u 16:00 kada će biti organizovana podjela startnih paketa. Organizatori su svim takmičarima obezbijedili unikatne majice, livene medalje, startne brojeve i čipove. Također, za pet učesnika iz Živinica, Banovića ili Tuzle osigurano je i pet utješnih nagrada u vidu sezonskih ulaznica za bazene Aqua Živinice.

Start trke će biti ispred Gradske uprave. Trka će ići ulicom Alije Izetbegovića, potom do raskrsnice Markan i kroz Prvu licu sve do raskrsnice Kutić, nakon čega će se ponovo nastaviti ulicom Alije Izetbegovića i završiti kod Gradske uprave gdje će biti izvršena podjela nagrada.

Organizator manifestacije i ove godine pripremio je vrijedne nagrade za najbolje učesnike u muškoj i ženskoj konkurenciji. Nagrada za prvo mjesto iznosi 500 KM, drugoplasirani će osvojiti 300 KM, a nagrada za treće mjesto iznosi 100 KM.

Organizaciju ove manifestacije pomogli su generalni sponzori BH Telecom i MonetizeAd.

KBV “Flek Tom Cat” Živinice

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje