Početna aktuelnosti Novogodišnji Shoping Day u ZH-Zoli

Novogodišnji Shoping Day u ZH-Zoli

789
0
Podijeli

U prodajnom centru ZH-ZOLA u subotu je zabilježena velika posjeta kupaca koji su došli da po povoljnijim cijenama kupe neki od 25 hiljda artikala koji ova firma nudi.

Ovo je bio jedan u nizu šoping dana koji Zola organizuje u znak zahvalnosti svojim kupcima.

Tradicionalno pred Novogodišnje praziike ova firma zaokruži poslovnu godinu Novogodišnjim šoping danom. Cijene, kako je i najavljeno, bile su niže za 5 do 20 odsto, pa se kupovalo na veliko.

Direktor ZH-ZOLA Emir Zoletić ističe veoma dobre poslovne rezultate tokom 2019. godine, te naglašava da je izuzetno zadovoljan posjetom kupaca kako iz našeg Grada tako i iz cijelog TK.

“U sardnji sa našim dobavljačima organizovali smo Novogodišnji Shopping Day i to je bio pun pogodak i za dobrobit ne samo naše firme, već i svih građana koji su nas posjetili.Veoma dobra posjeta na svim odjeljenjima i građani su kupovali ono što im je bilo potrebno, naravno uz popust. To je naš poklon za vjerne kupce i ja im se zahvaljujem što su nas podržali, jer je dobit obostrana”, kaže Zoletić.

ZH-Zola zapošljava 66 radnika koji se trude da ispune sve zahtjeve kupaca, kako bi iz ove firme otišli zadovoljni i ponovo se vratili po neki od artikala iz njihove široke ponude.

Direktor je već sada najavio kupcima da ih na proljeće očekuje novi Shoping Day sa popustima na koje su i navikli.

Merisa Mujčinović Husić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje