Početna aktuelnosti Obavještenje: Služba za urbanističko planiranje, komunalne, geodetske i imovinsko pravne poslove

Obavještenje: Služba za urbanističko planiranje, komunalne, geodetske i imovinsko pravne poslove

1022
0
Podijeli

Služba za urbanističko planiranje, komunalne, geodetske i imovinsko pravne poslove uputila je obavještenje o Javnom uvidu u Zahtjev za obnavljanje rješenja o okolišnoj dozvoli za operatera „Bingo“ d.o.o. Tuzla.

Federalno ministarstvo okoliša i turizma u skladu sa čl. 88. Zakona o zaštiti okoliša (“Službene novine Federacije BiH”, br: 15/21) obavještava zainteresovane strane i jedinicu lokalne samouprave Živinice o podnesenom zahtjevu za izdavanje rješenja o obnovljenoj okolišnoj dozvoli operateru “BINGO“ d.o.o. Tuzla, za farmu koka nosilja u Živinicama. Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole dostupan je na uvid u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole, ul. Hamdije Čemerlića br. 2, Sarajevo, soba 310 i na web stranici ministarstva www.fmoit.gov.ba/okolišna dozvola/javne rasprave i javni uvidi.

Primjedbe na Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole mogu se dostaviti u pisanoj formi u roku od 30 dana od dana javnog objavljivanja na adresu Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje