Početna Uncategorized Obavljeno žrijebanje RTV Živinice za učešće u emisijama za političke subjekte i...

Obavljeno žrijebanje RTV Živinice za učešće u emisijama za političke subjekte i nazavisne kandidate u izbornoj kampanji za Opće izbore u BiH

790
0
Podijeli

Kako je i najavljeno u javnom pozivu  Radio televizije Živinice u skladu sa Pravilnikom o medijskom predstavljanju političkih subjekata i nezavisnih kandidata u izbornoj kampanji za opće izbore u Bosni i Hercegovini 7. oktobra 2018 godine – danas je u prostorijama RTV Živinice održano žrijebanje za besplatnu prezentaciju kroz emisije za političke subjekte i nezavisne kandidate prijavljene u izbornoj jedinici 079 Živinice za Opće izbore u Bosni I Hercegovini 7 oktobra 2018 godine.

Žrijebanje je obavljeno za besplatnu prezentaciju kroz emisiju –Neposredno obraćanje kandidata za opće izbore,  što znači da će svaki kandidat imati priliku da u 15 minuta predstavi svoj program,rad i kandidate za predstojeće izbore.

Televizija Živinice obavila je danas i žrijebanje za debatne emisje .Politički subjekti raspoređeni su u po 4 emisije tv debata predstavnika kanidata za kantonalni,federalni i državni nivo.

Svi politički subjekti i nezavisni kandidati koji su ove godine prijavljeni u izbornoj jedinici 079 Živinice kompletan  raspored u pomenutim  emsijama moći će pogledati u programu naše televizije ali i na našoj web stranici rtvzivinice.tv .Takođe svi politički subjekti kompletan materijal sa današnjeg ždrijebanja skupa sa Pravilnikom naše kuće od, sutra mogu preuzeti u prostorijama televizije Živinice ili će im isti biti dostavljen putem pošte.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje