Početna Uncategorized Održan veliki zajednički iftar Stranke demokratske akcije Živinice

Održan veliki zajednički iftar Stranke demokratske akcije Živinice

958
0
Podijeli

Već petu godinu zaredom Stranka demokratske akcije OO Živinice u mubarek mjesecu Ramazanu organizuje veliki iftar.Sinoć je tako  za oko 2000 postača s područja naše općine upriličeno iftarsko druženje na gradskom bulevaru koji simbolizira jedinstvo i slogu svih koji su sinoć iftarili skupa.

Prisutnima se na gradskom bulevaru prvo obratio predsjednik SDA OO  Živinice dr.Denijal Tulumović koji je svima poželio sretne ramazanske dane u slozi i jednistvu.Izrazio je svoje zadovoljstvo jer je ovakav vid druženja već prešao u tradiciju.

Sinoćnjem velikom svečanom iftaru prisustvovao je potpredsjednik SDA Šefik Džaferović .Kandidat za člana predsjedništva BIH iz reda Bošnjaka na narednim izbrorima sinoć je kazao da su ovakvi događaji važni događaji u BIH .To je bogatstvo naše države gdje želimo jednaka prava svim gražanima koji žive u našoj državi.Stranka demokratske akcije Živinice je stabilna politička partija ,a to najbolje pokazuje većerašnji iftar ,kazao je Džaferović.

Na iftaru u Živinicama sinoć su bili i drugi visoki gosti iz društveno- političkog miljea.Na zajedničkom iftaru gosti su bili i Safet Softić te premijer u vladi Fderacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić te  predsjednik povjereništva odbora SDA TUZLANSKOG KANTONA Amir Fazlić.

 

Na pozornici Gradskog bulevara okupljene građane postače svojim izvedbama uveseljavao je hor djevojaka Nurl Islam iz Šerića.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje