Početna aktuelnosti Omiljeno šoping mjesto u Živinicama tržni centar Bingo proslavlja treći rođendan

Omiljeno šoping mjesto u Živinicama tržni centar Bingo proslavlja treći rođendan

438
0
Podijeli

Ove godine Tržni centar Bingo Živinice proslavlja svoj treći rođendan, a tim povodom centar posjetiteljima poklanja koncert Mirze Selimovića koji će se održati 15. novembra u 20:00 sati. Mirza važi za jednog od najboljih bh. pjevača. Srce publike osvojio je na takmičenju „Zvezde Granda“ u kojem je 2014. godine i pobijedio, a njegove pjesme poput „Boliš me“, „Ti i ja“, „Ko te pamti“, „Nevjerna“, „Imaš me“,  na YouTube mreži broje milionske preglede.

Osim spektakularnog koncerta Mirze Selimovića, posjetioce TC Bingo Živinice očekuje šoping sedmica koja će trajati u period od 14.-20. novembra, zabava za mališane, te mnogobrojni popusti koji će obilježiti ovu rođendansku proslavu.

Tržni centar Bingo u Živinicama je moderni centar koji se prostire na više od 30 hiljada kvadratnih metara, a u centru su smješteni restoran sa više od 350 mjesta, kuglana sa deset staza, igraonica, te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima.

TC Bingo Živinice već tri godine za redom predstavlja privredno-trgovinski i društveni centar Živinica. Postao je prepoznatljivo mjesto okupljanja, gdje osim građana Živinica, dolaze i okupljaju se i građani susjednih opština.

S.A./Bingo doo Tuzla

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje