Početna aktuelnosti Otvoren Bingo tržni centar u Živinicama-drugi po veličini u BiH

Otvoren Bingo tržni centar u Živinicama-drugi po veličini u BiH

3874
0
Podijeli

Od trenutka otvaranja,danas u 14 sati pa do ranih večernjih sati,novootvoreni Bingo centar u Živinicama posjetilo je oko 20 000 ljudi iz svih dijelova Tuzlanskog kantona.

Bingo društvo sa ograničenom odgovornošću Tuzla,najveći prodajni lanac u našoj državi, i danas je pokazao da je u mnogo čemu lider, ne samo u Bosni i Hercegovini,već u cijelom širem regionu.

Bingo d.o.o. Tuzla postoji od 1993. godine i od tada do danas postigao je veliki uspjeh u svojoj primarnoj djelatnosti- trgovini.

Sa svojih 185 poslovnica širom BiH, i više od 7000 uposlenih, Bingo je najveći maloprodajni lanac u BiH.

Osim trgovinom, u sklopu Bingo grupacije imaju i nekoliko drugih djelatnosti i industrija ( proizvodnja flipsa, chipsa i drugih grickalica, proizvodnja konzumnih jaja, uzgoj brojler pilića, tekstilna industrija, proizvodnja papirne konfekcije, proizvodnja tjestenine te proizvodnja i korištenje obnovljivih izvora energije ).

Mnogo su unaprijedili i svoje poslovanje u ugostiteljstvu, jer u svakom njihovom većem centru imaju restoran sa ugodnim ambijentom i sa bogatim sadržajem.

Danas je Bingo u Živinicama otvorio svoj novi tržni centar,monumantalnih razmjera,koji kad se potpuno dovrši,bit će drugi po veličini u našoj državi.

Do maja naredne godine planirano je potpuno završavanje impresivnog objekta tržnog centra u Živinicama.

Čast da presiječe vrpcu na novom objektu tržnog centra Binga u Živinicama pripala je načelniku općine Živinice Samiru Kamenjakoviću koji je potom izrazio veliko zadovoljstvo dobrom saradnjom bh trgovačkog giganta i općine Živinice.

U trgovačkom lancu Bingo trude se se da udovolje svim potrebama  vjernih kupaca i da u ovim teškim vremenima zadrže titulu ” Kralj dobrih cijena” .

Bingo konstantno unapređuje svoje poslovanje, osjeća potrebe kupaca i potenciranjem domaćeg u svojim trgovinama jačaju privredu Bosne i Hercegovine.

Bingo želi  postati i postaje apsolutni lider u maloprodaji u Bosni i Hercegovini i postati dostupan svima.

Kroz izdizanje vrijednosti domaćih proizvoda , pružanje ugodnog ambijenta , najniže cijene u regiji i društveno – odgovoran odnos prema okolini, Bingo je već odavno postao  najpoželjnije mjesto za kupovinu u Bosni i Hercegovini.

Jasminko Razić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje