Početna aktuelnosti Otvoren Kavgico home centar i Zeka komerc u Živinicama

Otvoren Kavgico home centar i Zeka komerc u Živinicama

756
0
Podijeli

Firma Kavgico d.o.o. osnovana je 1996.godine i do 2015.godine se bavila raznim djelatnostima, od 2015.godine počinje proizvodnju namještaja od kada i grade prepoznatljiv brend na tržištu zapadne Evrope.

Riječ je o porodičnoj firmi iz Živinica koja je danas otvorila i prvi home centar u našem gradu, gdje na jednom mjestu svi mogu pronaći ono što im je potrebno za dom.

Pod jendim krovom smještene su dvije porodične firme Kavgico d.o.o i Zeka komerc te trgovinski lanac Konzum.

Danas je upruličeno svečano otvaranje na koje je došao veliki broj naših građana.

Živinice su i danas pokazale da su centar kantona, jer ono što je sigurno jeste da se u našem gradu bez odlaska u druge gradove može kupiti od kako kažu: „igle do lokomotive“.

Kavgico d.o.o. kada su počeli sa proizvodnjom namještaja upošljavali su 35 radnika, danas broje preko 100 radnika.

U novom salonu namještaja je zaposleno 6 radnika.

S obzirom na to da posluju sa stranim firmama za očekivati je da će ova kompanija i dalje da povećava broj radnika.

Salon namještaja prostire se na 1200m2 i nudi širok asortiman tapaciranog i pločastog namještaja Kavgico proizvodnje, ali i svjetskih poznatih brendova poput Cote idr.

Poslovna priča kompanie Kavgico iz godine u godinu raste, što znači da je kvalitet njihovih proizvoda našao put do kupaca, jer kvalitet najbolja reklama.

U Salonu namještaja naći ćete proizvode koji će sigurno zadovoljiti sve vaše kriterije.

Od danas je ovaj visokokvalitetan namještaj svima vama na dohvat ruke.

Pod krovom Kavgico hom centra smješten je i prvi bau centar Zeka komerc u Živinicama,  brzorastuće kompanije u BiH, koji je danas svečano otovren.

Priča Zeka komerc počela je 1995.godine u rodnom selu vlasnika u Lukavici mjesto pored Gračanice.

Priliku za posao u Zeka komerc dobilo 35 radnika dok ova kompanija ima 40000 artikala u ponudi.

Kupcima je na raspolaganju široka ponuda alata, vodomaterijala, elektromaterijala, bijele tehnike, robe za zabavu i rekreaciju i sve što je potrebno svakom domaćinstvu.

Osim trgovine robom široke potrošnje Zeka-comerc se takođe bavi i prodajom nafte i naftnih derivata, uslugama transporta robe unutar i van granica BiH, proizvodnjom kamina i kotlova, metalne galanterije i radovima na izgradnji poslovnih objekata. Vizija  je da  kupcu omoguće  kupovinu ”sve za dom na jednom mjestu”.

Konstantnim ulaganjem u materijalna sredstva i ljudske resurse Zeka-comerc proširuje obim poslovanja i postaje lider u prodaji alata, rasvjete, građevinskog, elektro, vodo i materijala za centralno grijanje.

Zeka-comerc prati svjetske trendove te je svojim kupcima omogućio kupovinu putem web shopa iz udobnosti vlastitog doma sa sigurnošću i bez rizika.

Merisa Mujčinović Husić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje