Početna aktuelnosti Otvorena blagajna živiničkog Vodovoda i kanalizacije

Otvorena blagajna živiničkog Vodovoda i kanalizacije

1615
0
Podijeli

 

Danas je počela sa radom blagajna Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija Živinice.

Mjesto gdje korisnici usluga ovog preduzeća u buduće mogu izmirivati svoje račune nalazi se u Ulici Alije Izetbegovića, u prostoru koji se nalazi u pasažu pored apoteke “8.mart”.

Direktor  Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija Živinice Sulejman Salihović kaže da su konačno stvoreni uslovi za buduću redovnu isporuku i naplatu računa za usluge koje daje ova firma.

Građani koji koriste usluge Javnog preduzeća Vodovod i kanalizacija Živinice već tri mjeseca nisu dobili račune za utrošenu vodu i korištenje kanalizacione mreže i konačno je,po riječima direktora Salihovića,došlo vrijeme i za to,s time što će računi biti unekoliko modificirani u odnosu na račune koji bi se trebali isporučivati po sistemu “mjesec za mjesec”.

Naime,iznosi za tromjesečnu potrošnju bit će,umjesto na tri računa,fakturisani na dva računa.

Pored spomenutih aktivnosti  uposlenici  VIK-a Živinice vrijedno rade i na drugim poslovima koji su u njihovoj nadležnosti kao što je uklanjanje predizbornih plakata te drugih reklama koje se nalaze na nepropisanom mjestu.

Stavari se u živiničkom VIK-u polako ali sigurno dovode na svoje mjesto i za očekivati je da će građani u buduće imati sigurne,redovne i kvalitetne usluge ovog živiničkog komunalnog preduzeća.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje