Početna Uncategorized Ovo su najtvrdoglaviji horoskopski znakovi

Ovo su najtvrdoglaviji horoskopski znakovi

836
0
Podijeli
 

Koje je znakove najteže navesti da se predomisle? Tko su oni koji žešće brane svoje stajalište što ih upornije pokušavate razuvjeriti? Ako ste prvo pomislili na Bika i Škorpiona, na dobrom ste tragu, ali i oni imaju jaku konkurenciju!

Bik

Bik je čovjek navike i običaja. Uživa u rutini, sigurnosti i polaganom napredovanju. Prioriteti su mu izbjegavanje stresa i štednja energije, a ne uzbuđenja i stjecanje novih iskustava. Dokle god se osjeća udobno, neće ništa poduzimati. Težnja za očuvanjem stanja odnosi se i na njegove planove i životne stavove. Pokušate li ga odgovoriti od nečega, ukopat će se u svom položaju i odolijevati do zadnjeg daha.

Jarac

Jarac je veličanstveno tvrdoglav, ali ne zbog lijenosti, nego zbog krutosti. Životnu filozofiju koju razvije u djetinjstvu kasnije samo nadograđuje i učvršćuje. Razlikuje se od Bika po tome što je razumniji ako se suoči s dokazima da mu stavovi ili namjere ne valjaju. Nemojte tražiti da na glas prizna pogrešku, nego ga pustite da se povuče i sam u tišini provede promjene.

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje