Početna aktuelnosti Predsjedavajući OV Živinice i Organizacija RVI donirali invalidska kolica

Predsjedavajući OV Živinice i Organizacija RVI donirali invalidska kolica

346
0
Podijeli

Danas je holu zgrade Općinske uprave Živinice našem sugrađaninu Nurki Deliću uručena vrijedna i korisna donacija-nova invalidska kolica.

Time će se gospodinu Deliću u buduće uveliko olakšati život i svakodnevno komuniciranje.

Predsjedavajući Općinskog vijeća Živinice Nail Jusić i ovom prilikom iskazao je posebnu osjetljivost prema  našim sugrađanima koji su zbog različtih razloga ostali invalidi i u okviru svojih nadležnosti pokušava tim ljudima olakšati svakodnevni život .

Nabavka novih invalidskih kolica vrijednih 2 000 KM za Nurku Delića osigurana je preko Općinske organizacije Ratnih vojnih invalida.

Nurko Delić bio je veoma obradovan poklonom i izrazio je svoju zahvalnost svima onima koji su ga se sjetili i pomogli mu.

Predsjedavajući Općinskog vijeća Živinice Nail Jusić istakao je danas da će i u buduće biti ovakvih i sličnih aktivnosti na pomoći građanima općine Živinice koji su u stanju socijalne i medicinske potrebe.

Današnjem uručivanju invalidskih kolica Nurki Deliću prisustvovali su i neki od članova Organizacije Ratnih vojnih invalida općine Živinice i tom prilikom mu dali korisne upute kako da manipulira ovom njemu nadasve korisnom spravom.

Jasminko Razić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje