Početna aktuelnosti Predsjedavajući OV Živinice upriličio prijem za boračke organizacije

Predsjedavajući OV Živinice upriličio prijem za boračke organizacije

821
0
Podijeli
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jučer je Predsjedavajući Općinskog vijeća Živinice Nail Jusić upriličio prijem za predstavnike boračkih organizacija-članica Koordinacije boračkih organizacija općine Živinice.

Pored njih,na prijemu su bili prisutni i Direktorica Muslimanskog dobrotvornog društva Merhamet kao i Predsjednik Saveza Ratnih vojnih invalida Tuzlanskog kantona.

Nail Jusić,predsjedavajući Općinskog Živinice,i sam pripadnik boračke populacije,smatrao je za shodno da organizira jedan prijem za sve članice Koordinacije boračkih organizacija općine Živinice kako bi borcima dao do znanja da on i ovaj saziv općinskog vijeća duboko uvažavaju boračku populaciju kao i da čuje razmišljanja rukovodstava boračkih organizacija o mnogim statusnim i drugim pitanjima te šta bi se od svega u narednom periodu trebalo i moglo realizirati.

Na prijemu je bila i direktorica Merhameta Tuzlanskog kantona kako bi joj se iskazala zahvalnost za nesebičan doprinos društva u potpomaganju rada živiničkih boračkih organizacija.

Predsjednik Saveza RVI TK izrazio je zadovoljstvo dobrom saradnjom živiničke vlasti sa boračkim organizacijama.

Prigodnim riječima obratili su se i predstavnici boračkih organizacija koje čine Koordinaciju boračkih organizacija općine Živinice.

Na kraju prijema,predsjedavajući Općinskog vijeća Živinice Nail Jusić uručio je simbolične poklone svim prisutnim i njima i svim borcima općine Živinice poželio dobro zdravlje i puno uspjeha na ličnom i poslovnom planu u Novoj 2019.godini.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje