Početna aktuelnosti Prijavi se i osvoji najveće priznanje za mlade u Tuzlanskom kantonu

Prijavi se i osvoji najveće priznanje za mlade u Tuzlanskom kantonu

196
0
Podijeli

Došlo je vrijeme mladih! Radio Kameleon nastavlja sa pozitivnim pričama.

BIGBANG 2022 #herojigeneracije je platforma koja prepoznaje nove lidere među mladima, predstavlja i ističe inspirativne zvijezde iz naše sredine.

Prethodne dvije godine smo predstavili i nagradili preko 200 inspirativnih, uspješnih mladih ljudi. Sve te pozitivne priče smo svakodnevno pričali kroz Kameleon medijsku platformu (radio, web, socijalne mreže).

Aktivista si ili možda inovator ili čak sportista? Ostvario si uspjehe u svom polju djelovanja? Ili poznaješ takvu osobu? Odmah se prijavi ili prijavi nekoga na BigBang 2022 TK.

Pozivamo Vas da zajedno napravio iskorak u podstreku i djelovanju mladih u Tuzlanskom kantonu.

Kako se prijaviti

Prijave se vrše putem online forme na web stranici http://www.bigbang.kameleon.ba/prijave/, a sve što je potrebno jeste da ispunite prijavni obrazac, nakon čega ulazite u nominaciju za odabir ovogodišnjih kandidata za BigBang priznanje.

Kategorije u koje se možete prijaviti ili prijaviti nekoga su: Ekologija, Građanski aktivizam, Inovacije, Sport, Muzika, Umjetnost i kultura, Mediji i medijski uticaj, Evropski put, Poduzetništvo i startup, Nauka i obrazovanje.

Kao što je navedeno na svim dosadašnjim radionicama koje je organizovao Radio Kameleon, BigBang nije takmičenje nego način promocije uspješnih mladih ljudi i uspješnih priča na području Kantona Sarajevo.

Kako je to izgledalo prethodnih godina:

Radio Kameleon

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje