Početna aktuelnosti Servisne informacije 01.10.2020

Servisne informacije 01.10.2020

283
0
Podijeli

PU Živinice-Jedno lice zadobilo je teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na lokalnom putu u Ciljugama.U pomenutoj nesreći učestvovala su dva putnička motorna vozila na kojima je pričinjena materijalna šteta.

U policjsku stanicu Živinice prijavljena su  i 3 ostala događaja.

Vatrogasci nisu imali intervencija.

VIK-Vodosnabdijevanje na području cijelog grada Živinice u toku protekla 24 sata bilo je otežano.Redukcije su na snazi i u narednim danima,informacija je iz JP VIK Živinice.

U hitnoj službi Doma zdrvalčje Živinice 53 pacijenta zatražili su ljekarsku pomoć dok je tim ljekara i medicinara 3 puta izlazio na teren.

Tuzlanski  kanton bogatiji je za 18  beba,u tuzlasnkom porodilištu rođeno je 10 dječaka i 8 djevojčica.

BIHAMK-Usporeno, zbog radova, saobraća se na putevima: Vitez-Travnik (Bila), Tarčin-Konjic (kod mjesta Zukići), Pelagićevo-Srebrenik (u mjestu Špionica), Maglaj-Doboj (Mravići), Šićki Brod-Srebrenik, Livno-Kamensko i Šešlije-Modriča. Na graničnim prelazima ovoga jutra nema dužih zadržavanja. Na graničnom prelazu Hum nije dozvoljen ulazak u Crnu Goru, dok je na graničnom prelazu Metaljka ulazak u Crnu Goru moguć u vremenu od 07 do 19 sati. Granični prelaz Deleuša zatvoren je zbog radova.

Sabina Kavgić

 

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje