Početna Uncategorized Servisne informacije 13.06.2022.

Servisne informacije 13.06.2022.

44
0
Podijeli

Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu Lukavac – Živinice u naselju Barice. Nesreća se dogodila uslijed slijetanja putničkog motornog vozila. Jedna osoba je povrijeđena u sudaru dva putnička motorna vozila u naselju Ciljuge u ulici Toplička. Evidentirano je i osam ostalih prijava građana.

Hitna pomoć Doma zdravlja Živinice u protekla 24 sata obavila je 172 pregleda i četiri izlaska na teren.

Profesionalna vatrogasna jedinica Živinice nije imala intervencija.

Porodilište: Na porodilištu na UKC Tuzla rođena je jedna djevojčica.

JP VIK: Otežano vodosnadbijevanje u Dubravama, stanje u gradu uredno.

BIHAMK:

Radovi na deminiranju izvode se na magistralnom putu Srebrenik-Orašje na dionici Cerik-Dubrave. Radnim danima od 08:30 do 16 sati, na snazi su 30-minutne obustave saobraćaja uz 15-minutna propuštanja vozila. Za vrijeme obustave u funkciji je i alternativni pravac Cerik-Brčko-Orašje.

Do 22.06. zbog radova zatvoreni su izlazi sa autoputa na petlji Podlugovi, a saobraćaj se preusmjerava na petlje Visoko i Sarajevo sjever. Ulazi na autoput na petlji Podlugovi su u funkciji.

Od danas nisu na snazi obustave saobraćaja na putnom pravcu Buna-Počitelj, u mjestu Ševaš Njive, gdje se izvode radovi na priključnoj cesti za autoput A-1. Na ovoj dionici saobraća se sporije uz poštivanje privremene signalizacije.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Ramiz Rizvanović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje