Početna Uncategorized Servisne informacije 14.07.2022.

Servisne informacije 14.07.2022.

124
0
Podijeli

Policija: Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći putničkog motornog vozila i motocikla koja se dogodila na magistralnom putu M-18 na raskrsnici Kulići. Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ulici Alije Izetbegovića. U nesreći su učestvovali putničko motorno vozilo i pješak.

Policijski službenici evidentirali su i jednu prijavu narušavanja javnoga reda i mira u naselju Šerići. Pored ovih evidentirano je i 10 ostalih prijava građana.

Hitna pomoć: Hitna pomoć Doma zdravlja Živinice u protekla 24 sata obavila je 136 pregleda i četiri izlaska na teren.

Vatrogasci: Profesionalna vatrogasna jedinica Živinice u protekla 24 sata obavila je dvije intervencije. Prva tehnička intervencija sapiranja ulice nakon saobraćajne nesreće dogodila se u 22:09 na raskrsnici Kulići. Druga intervencija dogodila se u 02:03 u mjestu Zelenika zbog požara na porodičnoj kući.

JP VIK: Informacije u ovom trenutku nisu dostupne.

Porodilište: U porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla u protekla 24 sata rođeno je osam beba, tri djevojčice i pet dječaka.

BIHAMK:

Zbog sanacionih radova na mostu preko rijeke Jale na magistralnom putu M-4 Simin Han-Čaklovići saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Na graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta.

Ramiz Rizvanović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje