Početna Uncategorized Servisne informacije 18.07.2022.

Servisne informacije 18.07.2022.

218
0
Podijeli

Policija: Jedna osoba je teže povrijeđena, a dvije su lakše u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu R455a u naselju Priluk. U nesreći su učestvovali putničko motorno vozilo i motokultivator.

Policijski službenici evidentirali su i jednu prijavu narušavanja javnoga reda i mira, kao i devet ostalih prijava građana.

Hitna pomoć: Hitna pomoć Doma zdravlja Živinice u protekla 24 sata obavila je 191 pregled i sedam izlazaka na teren.

Vatrogasci: Profesionalna vatrogasna jedinica Živinice nije imala intervencija.

JP VIK: Otežano vodosnadbijevanje u Gradu zbog nekontrolisane potrošnje vode. Otežano vodosnadbijevanje sa redukcijama je i na području Dubrava.

Porodilište: U porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla u protekla 24 sata rođeno je devet beba, četiri djevojčice i pet dječaka.

BIHAMK:

Zbog sanacionih radova na mostu preko rijeke Jale na magistralnom putu M-4 Simin Han-Čaklovići saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Zbog sanacionih radova obustavljen je saobraćaj na dionici magistralnog puta Draksenić-granični prelaz Gradina.

Danas počinju radovi na redovnom održavanju tunela Gaj na autoputu A-1 dionici Sarajevo zapad-Lepenica. Za vrijeme izvođenja radova vozila će saobraćati jednom tunelskom cijevi, u dvosmjernom režimu saobraćaja. Molimo vozače da na ovom dijelu autoputa voze znatno smanjenom brzinom i da poštuju privremeno postavljenu signalizaciju.

Pojačan je promet vozila i duge su kolone na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima: Zupci, Izačić i Deleuša. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Ramiz Rizvanović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje