Početna aktuelnosti Servisne informacije 18.08.2022.

Servisne informacije 18.08.2022.

141
0
Podijeli

Policija: Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći četiri putnička motorna vozila koja se dogodila na magistralnom putu M-18 u Živinicama.

Policijski službenici PS Živinice zabilježili su još dvije saobraćajne nesreće bez povrijeđenih lica u ulici Toplička i na regionalnom putu R-455a u naselju Bašigovci.

Evidentirano je i šest prijava ostalih događaja.

Hitna pomoć: Hitna pomoć Doma zdravlja Živinice u protekla 24 sata pružila je 128 zdravstvenih usluga.

Vatrogasci: Profesionalna vatrogasna jedinica Živinice nije imala intervencija.

JP ‘Vodovod i kanalizacija’ d.o.o. Živinice: Obavještavaju se korisnici komunalnih usluga da će danas (četvrtak, 18. august) u 07 sati doći do obustave isporuke vode užem dijelu grada sve do 12 sati zbog izvođenja radova na vodovodnoj mreži.

Porodilište: U porodilištu UKC Tuzla u protekla 24 sata rođeno je sedam beba, pet dječaka i dvije djevojčice.

BIHAMK:

Zbog sanacionih radova na magistralnom putu M-18 u Živinicama na skretanju za Dubrave, saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Zbog sanacionih radova na mostu preko rijeke Jale na magistralnom putu M-4 Simin Han – Čaklovići, saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Zbog radova na deminiranju na dionici Podgorje – Čubrić na regionalnom putu R-471 Lukavac – Banovići, radnim danima u vremenu od 08 do 14 sati dolazi do polusatnih obustava saobraćaja, uz 20-minutna propuštanja vozila.

Na graničnim prelazima promet vozila je povremeno pojačan, ali zadržavanja za sada nisu duža od 30 minuta.

Ramiz Rizvanović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje