Početna Uncategorized Servisne informacije 19.07.2022.

Servisne informacije 19.07.2022.

190
0
Podijeli

Policija: Evidentirano je 14 prijava građana.

Hitna pomoć: Hitna pomoć Doma zdravlja Živinice u protekla 24 sata obavila je 134 pregleda i 10 izlazaka na teren.

Vatrogasci: Informacije u ovom trenutku nisu dostupne.

JP VIK: Obavještavaju se korisnici komunalnih usluga užeg dijela Grada da će od ranih jutarnjih sati dana 19. jula 2022. godine (utorak) doći do otežanog vodosnadbijevanja vodom zbog izvođenja radova na rekonstrukciji vodovodne mreže. Završetak radova očekuje se do 14 sati, a potpuna normalizacija vodosnadbijevanja od 20 sati.

Porodilište: U porodilištu Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla u protekla 24 sata rođeno je sedam beba, tri djevojčice i četiri dječaka.

BIHAMK:

Zbog sanacionih radova na mostu preko rijeke Jale na magistralnom putu M-4 Simin Han-Čaklovići saobraća se naizmjenično, jednom trakom.

Radovi na deminiranju izvode se na dionici Cerik-pijaca “Arizona”. Radnim danima od 08:30 do 16 sati, na snazi su 30-minutne obustave saobraćaja uz 15-minutna propuštanja vozila. Za vrijeme obustave u funkciji je i alternativni pravac Cerik-Brčko-Orašje.

Na graničnim prelazima zadržavanja su do 30 minuta. Zbog radova na teritoriji Bosne i Hercegovine (od Draksenića prema graničnom prelazu) granični prelaz Gradina nije u funkciji.

Ramiz Rizvanović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje