Početna aktuelnosti Servisne informacije-8.2.2019.godina

Servisne informacije-8.2.2019.godina

387
0
Podijeli

PS ŽIVINICE-Na putevima Općine Živinice u toku proteklog dana i noći dogodile su se četiri saobraćajne nezgode.

Na magistralnom putu M18 u Malinama dva lica zadobila su lakše tjelesne povrede u saobraćajnoj nezgodi u kojoj su učestvovala tri putnička motorna vozila.

Na raskrsnici ulica Alije Izetbegovića i 25.novembra dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj nije bilo povrijeđenih lica a u istoj su učestvovala dva putnička motorna vozila.

U trećoj saobraćajnoj nezgodi pješak je zadobio lakše tjelesne povrede, nezgoda se dogodila u ulici Stara pruga.

Na regionalnom putu R455-a u ulici Toplička četiri lica su zadobila povrede, u nezgodi su učestvovala dva putnička motorna vozila.

Javni red i mir narušen je u prostorijama Hitne službe Doma zdravlja Živinice od strane jednog lica drskim pnašanjem.

U PS Živinice evidentirano je još 9 ostalih događaja.

HITNA SLUŽBA- U Hitnoj službi Doma zdravlja pregledano je 122 pacijenata, tim ljekara i medicinara 4 puta je izlazio na teren.

Vatrogasci Profesionalne vatrogasne jedinice Općine Živinice imali su jednu tehničku intervenciju, uklanjali su ostatke i ulja koja su iscurila usljed saobraćajne nezgode u naseljenom mjestu Ciljuge.

JP VIK- IZ JP VIK Kažu da je u gradu na snazi prvi stepen redukcije, te da se u Dubravama desio kvar na glavnom vodu, kvar bi trebao biti otklonjen u toku dana.

PORODILIŠTE – U protekla 24 sata u Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla rođeno je 11 beba, tri djevojčice i osam dječaka.

BIHAMK-Kolovoz je mokar ili vlažan, dok je mjestimična poledica moguća na zasjenjenim dijelovima puteva u višim predjelima. Upozoravamo na učestale odrone na brojnim dionicama.

Novinarka/Merisa Mujčinović/

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje