Početna aktuelnosti Servisne informacije,8.8.2019.

Servisne informacije,8.8.2019.

246
0
Podijeli

Na raskrsnici ulica Prva i Partizanska dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko  i teretno vozilo. Povrijeđenih nije bilo a na vozilima je pričinjena manja materijalna šteta.

Parking prostor u ulici Alije Izetbegovića kod zgrade Gradske uprave Živinice mjesto je na kome se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila na kojima je  prilikom kontakta pričinjena manja materijalna šteta. Povrijeđenih nije bilo.

Na raskrsnici magistralni put M-18 i Toplička ulica dogodila se saobraćajna nezgoda bez povrijeđenih lica. U nezgodi su učestvovali teretno i putničko vozilo koji su prilikom međusobnog kontakta ostvarili i kontakt sa stubom semafora. Na vozilima i semaforu pričinjena je materijalna šteta.

U izvještaju iz Policijske stanice Živinice stoji i da je tokom jučerašnjeg dana i noći drskim ponašanjem jednog lica u gradu došlo do remećenja Javnog reda i mira.

Takođe je zabilježeno i jedno krivično djelo imovinski delikt odnosno teška krađa na Križaljci.

Ostalih događaja bilo je 13.

U Službi hitne pomoći ekipe dežurnih ljekara i medecinara pregledale su 120 pacijenata i sedam puta su po pozivu izlali na teren.

U porodilištu UKC-a Tuzla rođeno je sedam beba i to sedam djevojčica.

Vatrogasci nisu imali intervencija.

Zbog visokih dnevnih temperatura iz BIHAMK-a savjetuju izbjegavanje vožnji na duže relacije tokom dana, a ukoliko se ipak putuje preporučuju češće pauze.

Samka A.

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje