Početna aktuelnosti Spektakl za djecu i mlade priredili “Haos Animatori”

Spektakl za djecu i mlade priredili “Haos Animatori”

172
0
Podijeli

Haos animatori“ su grupa prijatelja okupljenih oko zajedničke ideje o menjanju načina toka svakodnevice, ljudi i stvari koje je čine, sa ciljem da drugačijim pristupom i pogledom na život kroz svoje aktivnosti služe kao neiscrpan izvor inspiracije i zabave kako deci kojima se posvećuju tako i svima koji ih okružuju.

Ova grupa sinoć je nastupala u Živinicama.

Program nastupa „Haos Animatora” iz Novog Sada bio je sastavljen od takmičarskih igara, plesno-koreografskog dela i žonglerskog djela sa vatrenim i LED rekvizitima. Događaju je prisustvovalo više stotina djece spremnih za dobru zabavu i veselu atmosferu.

Ova grupa jedna je od najvećih ekipa u Srbiji koja se bavi animacijom u koju je uključeno dvadesetak ljudi. Njihov jedini cilj je da na dječijim licima nacrtaju osmehe. Generalni pokrovitelj manifestacije bio je gradonačelnik Samir Kamenjaković koji je istakao da je sinoć velika pažnja posvećena najmlađima.

Na trgu Nesiba Malkića u jednom trenutku su nastupali našminkani klovnovi u drugom su bili sportski animatori, a šminkali su djecu u maske u koje su oni željeli. Pored toga u večernjim satima uslijedio je „Led i Fire” šou – Led i vatreni šou, doza adrenalina koja ni odrasle nije ostavila ravnodušnim.

„Naš cilj je da svako dete uključimo da bude deo našeg druženja i gledamo da se svakom našem gostu pruži jednako pažnje. Čemu služe žurke – da se pravi Haos!!! ”, istakli su članovi grupe Haos Animator-a.

Merisa Mujčinović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje