Početna aktuelnosti Televizija Živinice pripremila bogat i raznovrstan Bajramski program

Televizija Živinice pripremila bogat i raznovrstan Bajramski program

477
0
Podijeli

Medijski servis grada Živinice, kao što je to već tradicija i uobičajeno, pripremio je specijalni višesatni Bajramski program uz koji se zajedno, sa vama poštovani naši gledaoci, radujemo i slavimo.

I ovog puta neće biti drugačije.

Kao i uvijek, Televizija Živinice promovira i čuva našu kulturnu baštinu, pa će posebnu radost pričiniti prezentacija nekih novih mladih snaga ali i tradicije.

Vrijedna ekipa TV Živinice proteklih nekoliko dana radila je na pripremanju i snimanju specijalnog Bajramskog programa koji ćete imati priliku gledati za dane Kurban Bajrama.

Ranijih godina , realizaciju jednog ovakvog sadržaja , uglavnom smo obavljali iz naših prostorija , tačnije matičnog studija.

Ovoga puta odlučili smo se za nešto drugačiju varijantu.

Živinički park pored hotela Konjuh mjesto je cjelokupnog snimanja našeg specijalnog programa za ovaj Kurban Bajram.

U hladu stoljetnih hrastova lužnjaka razgovarali smo, svirali i pjevali onako kako to dolikuje jednom od najvažnijih blagdana muslimana cijelog svijeta.

Iako je temeratura zraka tokom cijelog dana snimanja dosezala pa skoro i 40 stepeni, dali smo maksimum kako bi zadatak odradili profesionalno.

Ipak krajni sud o onome što smo uradili, nakon što budete imali priliku da pogledate, ipak će te dati vi poštovani gledaoci.

Specijalni Bajramski program imat ćete priliku gledati sutra, u srijedu 28.juna u 9 sati a reprizu istog dana u 17 sati.

Smatramo da smo vam dali dovoljno razloga da nam ukažete vaše povjerenje i bajramske dane provedete uz Specijalni bajramski program TVŽ.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje