Početna aktuelnosti U Osnovnoj školi Šerići optimistično kroče u novu školsku godinu

U Osnovnoj školi Šerići optimistično kroče u novu školsku godinu

107
0
Podijeli

Počela je druga sedmica nastave u svim školama na području grada Živinice i reporterska ekipa TV Živinice posjetila je, između ostalih, i Osnovnu školu Šerići koju pohađa blizu 600 đaka u jednoj centralnoj školi u Šerićima i dva područna objekta u Suhoj i Priluku.

Direktoricu Osnovne škole Šerići Henrijetu Kadić zatekli smo u područnoj školi u Suhoj gdje nadgleda aktuelne infrastrukturne radove i iskoristili smo priliku da saznamo kako je počela nastava u ovoj uglednoj odgojno – obrazovnoj ustanovi.

U osnovnoj školi Šerići kontinuirano se realiziraju mnogi infrastrukturni projekti koji imaju za cilj bolje uslove rada i boravka uposlenika i učenika.

Pozitivna sinergija menadžmenta, uposlenika i roditelja u realizaciji svih aktivnosti u Osnovnoj školi Šerići  uspješna je formula za ostvarivanje svih pretpostavki za ukupni prosperitet škole i nove uspjehe.

Zapadni dio grada Živinice iznjedrio je niz dobrih, čestitih ljudi i izvanrednih stručnjaka u raznim oblastima koji su doprinijeli prospretetu svog zavičaja i svoje domovine a čija su temeljna znanja stečena upravo u Osnovnoj školi Šerići.

Jasminko Razić

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje