Početna aktuelnosti U petak humanitarna izložba Andreja Tadića

U petak humanitarna izložba Andreja Tadića

190
0
Podijeli

Od svog osnivanja Udruženje građana Dramski studio „Aplauz“ okuplja mlade i kreativne ljude koji sa velikom dozom ljubavi i entuzijazma pristupaju svakom projektu. Iza njih se nalazi niz uspješnih predstava koje su u proteklim godinama u najvećoj mjeri igrali pred ljubiteljima pozorišne umjetnosti našeg grada ali i širom naše domovine.

Jedan od istaknutih članova udruženja „Aplauz“ je i mladi Andrej Tadić. Riječ je o svestranom dječaku, umjetničkoj duši koji svoju kreativnost ispoljava kroz različite umjetnosti. Pored glume, Andrej u slobodno vrijeme i slika. U proteklim godinama svoju inspiraciju pretočio je u niz djela.

Kako bi javnosti predstavio svoja djela, Andrej je odlučio organizirati humanitarnu izložbu na kojoj će posjetioci moći kupiti djelo koje im se najviše sviđa, a prikupljena sredstva bit će usmjerena Centru za ranu intervenciju „Mali svijet“.

Izložba će biti održana u prostorijama Udruženja građana „Aplauz“ na Gradskom bulevaru „Nesib Malkić“, u petak, 19. januara sa početkom od 18:00 sati.

Cijena slikarskih djela na humanitarnoj izložbi bit će proizvoljna, odnosno koštat će oniliko koliko je pojedinac voljan ili u mogućnosti platiti željeno djelo.

Mehmed Smajlović

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje