Početna aktuelnosti U Živinicama otvoren Cvijetni studio Endžy

U Živinicama otvoren Cvijetni studio Endžy

571
0
Podijeli

Svaki cvijet koji dođe pod ruku Elviri Muratović, ona to pretvara u u raj za oči jer u svaki buket utka i dio svoje duše.

Ljubav prema cvijeću pomaže joj da prebrodi sve teške trenutke koji su zadesili njenu porodicu.

U 2017.godini Elvira je u saobraćajnoj nesreći izgubila sina, od tog dana ona svoj lijek traži u cvijeću i pokreće možemo slobodno reći brend pod imenom Endžy.

Tu njezionu ljubav prema cvijeću prepoznali su mnogi, jer ono što svojim rukama ona napravi uvijek izmami osmijeh na lice osobama kojima je namjenjeno.

Elvira je svoju mirisnu priču svim našim građanima dovela na dohvat ruke.

U subotu je zvanično i otvoren Cvijetni studio Endžy koji se nalazi u blizini Druge osnovne škole, tačnije u ulici Patriotske lige broj 11.

   

Uz Elviru su brojni naši sugrađani bili od prvog dana kada je pokrenula posao i kako kažu ta saradnja prerasla je u velika prijateljstva.

Na otvaranje cvijetnog studija Emdži došli su svi oni koji jesu, i koji će biti vjetar u leđa Elviri i njenom suprugu.

Otvaranje jos jedne cvjećare u našem gradu podržao i v.d.gradonačelnika Began Muhić.

Vršilac dužnosti gradonačelnika je ovom prilikom onako kako dolikuje jednom ovakvom događaju prisaautnim damama podijelio ruže i izmamio im osmijeh na lice.

Cvijetni studio Endžy sigurno će i u narednim godinama biti uz sve vaše važne događaje u životu, vaše je da izrazite želju a Elvira će tu želju pretvoriti u stvarnost.

Merisa Mujčinović Husić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje