Početna aktuelnosti U Živinicama otvoren reprezentativni ugostiteljski objekat – Kafeterija “270”

U Živinicama otvoren reprezentativni ugostiteljski objekat – Kafeterija “270”

1051
0
Podijeli

Od jučer je grad Živinice bogatiji za jedan reprezentativan prostor namijenjen za odmor, opuštanje i rekreaciju Živiničanki i Živiničana svih starosnih dobi ali i svih drugih koji borave u našem gradu ili prolaze kroz njega.

Kafeterija originalnog i indikativnog naziva „270“ najbolje je što može ponuditi ovakva vrsta ugostiteljskih objekata i novi je projekat Paprika Grupacije čiji je osnivač i vlasnik naš sugrađanin, vispreni mladi čovjek Aldin Paprikić.

Kafeterija je smještena u prizemlju Robne kuće Omega u Živinicama.

„Osim toga što idemo u korak sa onim najboljim što svijet kafeterija može da ponudi, kada je riječ o kreativnosti uvijek smo korak ispred. Svaki od naših objekata posebno je uređen i u potpunosti podređen uživanju, uz osećaj da sjedite u vama najdražem prostoru. Naš odnos sa gostima ne razlikuje se mnogo od komšijskog – onog iskrenog, pravog i potpuno spontanog.“ – rekao nam je jučer na otvaranju Kafeterije „270“ vlasnik Aldin Paprikić.

.

Kafeterija „270“ je porodični posao čija je vizija da svojim kvalitetom i profesionalnošću gostima pruži jedinstveni ugođaj.

U Kafeteriji „270“ sve je zdravije, svježije, ukusnije, evropskije.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje