Početna aktuelnosti Uspješna saradnja ZH-Zole i firme Centrometal

Uspješna saradnja ZH-Zole i firme Centrometal

69
0
Podijeli

Energetska efikasnost ili energetska učinkovitost je suma isplaniranih i provedenih mjera čiji je cilj korištenje minimalno moguće količine energije tako da nivo udobnosti i stopa proizvodnje ostanu sačuvane.

Zato ZH Zola sveke godine u mjesecu septembru ovoj temi posveti posebnu pažnju.

U saradnji sa firmom Centrometal iz Hrvatske ZH Zola u neredne dvije sedmice radit će akciju programa iz oblasti grijanja i hlađenja.

U ZH Zoli možete kupiti razne vrste kotlova, sobnih peći na pelet, sisteme koji koriste solarnu tehnologiju, bojlere i spremnike ovog hrvatskog proizvođača, jednog od regionalnih lidera na tržištu proizvoda za centralno grijanje.

Kada su u pitanju kotlovi, Centrometal, u prodajnom salonu  centra ZH Zola u Živinicama, građanima nudi kotlove na pelet, drvo, kombinirane kotlove, etažne kotlove, kotlove na kruto gorivo, drvenu sječku, plinske i kotlove na ulje, te elektro kotlove.

U narednih 15 dana u krugu firme postavljen je Info mobil, odnosno kamion u kojem su izloženi primjerci za zagrijavanje i hlađenje spomenute firme.

ZH Zola nudi i druge pogodnosti sa Centrometalom.

U Info mobil centru i ZH Zoli od stručnih lica dobit ćete sve potrebne informacije koja ulaganja će vam biti najefikasnija i najisplativija na duži vremenski period.

Merisa Mujčinović Husić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje