Početna aktuelnosti ŽFK Fortuna: Učešće na turnirima

ŽFK Fortuna: Učešće na turnirima

258
0
Podijeli

Zimsku pauzu između proljetnog i jesenjeg dijela prvenstva u FK Fortuna iskoristili su da učestvuju na brojnim turnirima, sa kojih su donijeli pehare i priznanja.

Fudbaski klub Fortuna dobro se kotira na tabeli premijer lige za žene 3 ili 4 mjesto, zato su i dobili brojne pozive za turnire.

Učestvovali su na internacionalnim turnirima: u Loznici gdje su osvojile drugo mjesto, turnir u Pljevljima prvo mjesto, Srbija Majdanpek drugo mjesto, Memorijalni turnir u Sarajevu gdje su zauzele  četvrto mjesto te na zadnjem turniru u Prnjavoru  su bile najbolje i zauzele prvo mjesto.

Već narednog vikenda nogometašice Fortune putuju na turnir u Bijeljinu čime će zaokružiti ptripreme pred nastavak prvenstva koje počinje u martu mjesecu.

Fortuna će zahvaljujući podršci Grada Živinice  19. Februara biti domaćin međunarodnog turnira za kadetkinje na koji se mogu prijaviti sve djevojčice bez obzira da li treniraju ili ne, svakako iz Uprave poručuju da se mogu javiti i sponzori koji žele podržati ženski nogomet u Živinicama.

Merisa Mujčinović Husić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje