Početna aktuelnosti Danas održana 20.redovna sjednica Općinskog vijeća Živinice

Danas održana 20.redovna sjednica Općinskog vijeća Živinice

781
0
Podijeli

Na samoj 20.redovnoj sjednici Općinskog vijeća Živinice ,prilikom konačnog utvrđivanja dnevnog reda, vijećnici su izglasali proširivanje dnevnog reda za još jednu tačku tako da je izglasan dnevni red od 17 tačaka.

Po poslovniku o radu Općinskog vijeća Živinice,vijećnici su razmatrali izvod iz zapisnika sa 19 sjednice i isti je vraćen na doradu jer su primjećeni određeni nedostaci u odnosnu na originalni stenogram.

Uz informaciju o ralizaciji zaključaka,odgovora na vijećnićka pitanja i inicijative,usvojen je zaključak da Televizija Živinice,kao javno glasilo,medijsk prati realizaciju vijećnićkih pitanja,zaključaka i inicijativa i da o tome obavještava javnost.

Nakon toga razmatrane su i ostale vrlo bitne teme koje su usvojene kao tačke dnevnog reda.

Rad današnje 20.redovne sjednice Općinskog vijeća Živinice bio je veoma efikasan zahvaljujući dobrom vođenju sjednice predsjedavajućeg Naila Jusića kao i ekspeditivnosti svih prisutnih vijećnika.

Današnjim odlukama i zaključcima aktuelnog sastava Općinskog vijeća Živinice omogućeno je kvalitetnije funkcioniranje mnogih životno važnih oblasti  u našoj lokalnoj zajednici.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje