Početna aktuelnosti Dom zdravlja Živinice organizator Medicinijade 2024

Dom zdravlja Živinice organizator Medicinijade 2024

153
0
Podijeli

Javna zdravstvena ustanova Dom zdravlja Živinice bit će organizator i domaćin 24. Edukativno – sportskih susreta zaposlenika u zdravstvu Sjeveroistočne Bosne i Hercegovine, koji će se održati 17. i 18. maja u Neumu.

Tokom boravka u Neumu medicinski radnici će se takmičiti u sljedećim disciplinama: prva pomoć, streljaštvo, odbojka, odbojka na pijesku, mali nogomet, rukomet, stolni tenis, šah i navlačenje konopca.

Sportski susreti zaposlenika u zdravstvu Tuzlanskog kantona, Sjeveroistočne Bosne i Hercegovine tradicionalne su manifestacije koje se organiziraju svake godine i prilika su za upoznavanje, zbližavanje, druženje i održavanje stručnih sastanaka medicinskih djelatnika.

Organizacioni odbor kojeg čine: Dr. Hidajet Rahimić – predsjednik, Nail Jusić – zamjenik predsjednika, Mirza Kalajac – sekretar, Kemal Hadžić – član, Dr. Almir Jagodić – član i Amel Jagodić – član, učinio je sve da se u operativnom i tehničkom smislu sve aktivnosti odrade na vrijeme kako bi Medicinijada 2024. bila događaj koji će svi učesnici pamtiti kao najbolji, do sada, organiziran.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje