Početna aktuelnosti Gala koncertom, Tržni centar Bingo Živinice proslavio treći rođendan

Gala koncertom, Tržni centar Bingo Živinice proslavio treći rođendan

374
0
Podijeli

Sinoć je Tržni centar Bingo Živinice, gala koncertom Mirze Selimovića, jednog od najboljih bosanskohercegovačkih pjevača, proslavio svoj treći rođendan.

Pored toga, menadžment ovog prestižnog tržnog centra, povodom rođendana, svim posjetiocima i kupcima omogućio je niz popusta prilikom kupovine i time još jednom potvrdio da je ova kompanija „Kralj dobrih cijena“.

Bingo tržni centar Živinice svoja vrata otvorio je kupcima i posjetiteljima 15. novembra 2019. godine.

Tada su vrpcu svečano presjekli gradonačelnik Grada Živinice Samir Kamenjaković i menadžerica centra Džana Halilović.

“Grad Živinice polako postaje privredni i društveni trgovinski centar. Bingo centar će nam, osim zapošljavanja ljudi, pomoći da Grad Živinice postane centar okupljana, gdje će osim naših građana biti posjetitelji iz susjednih nam općina, Banovića, Kladnja i Kalesije. Zaista se radujem otvorenju ovog centra, jer je Grad Živinice odavno trebao jedan ovakav centar, a vidjevši i ponudu ovog centra, građani Grada Živinice i susjednih nam općina, imaju sve na jednom mjestu, a što nam i jeste bio cilj”, rekao je tom prilikom gradonačelnik Samir Kamenjaković.

Tim povodom je i Tatjana Paunoski, menadžerica službe marketinga kompanije Bingo, istakla da je 2002. godine upravo u Gradu Živinice otvoren  prvi veći Bingo centar, te s tim u vezi, Grad Živinice zaslužuje jedan ovakav moderan centar.

Trgovački centar Bingo Živinice već tri godine za redom predstavlja privredno – trgovinski i društveni centar Živinica.

Osim spektakularnog koncerta Mirze Selimovića, u toku je šoping sedmica koja će trajati u period od 14. do 20. novembra, zabava za mališane, te mnogobrojni popusti koji će obilježiti ovu rođendansku proslavu.

Menadžerica Centra Bingo u Živinicama najavljuje poslovnu ekspanziju i u godini koja slijedi.

Tržni centar Bingo u Živinicama je moderni centar koji se prostire na više od 30 hiljada kvadratnih metara, a u centru su smješteni restoran sa više od 350 mjesta, kuglana sa deset staza, igraonica, te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima.

Jasminko Razić

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje