Početna aktuelnosti Hvala na povjerenju!-vaša TVŽ!

Hvala na povjerenju!-vaša TVŽ!

1187
0
Podijeli

Jesenja programska šema Televizije Živinice izazvala je vašu veliku pažnju,naši poštovani gledatelji.

Osim,putem kablovskih operatera i zemaljske mreže,programski sadržaji Javnog glasila općine Živinice bilježe veliki broj pregleda i na društvenim mrežama koji se prate i dijele sa naše web stranice.

Jednu  od emisija serijala “Vrijedne ruke” Televizije Živinice do sada je (za 15 dana) na You tube kanalu pregledalo oko 35 000 posjetilaca!

Topla životna priča o jednom tradicionalnom zanimanju,poslu ovčara i ljudima koji žive kao nomadi kako bi zaradili za egzistenciju svojih porodica izazvala je ogromnu pažnju i potukla sve rekorde u gledanosti emisija iz produkcije Televizije Živinice.

Informativno-kulturno-zabavni kolaž  Televizije Živinice “Petkom poslijepodne”,sudeći po vašim reakcijama,sve je popularniji u živiničkim domovima!

Atraktivni sadržaji,zanimljivi gosti,aktuelne teme i dobra muzika razlozi su što sve više Živiničanki i Živiničana svoje slobodno vrijeme, na početku vikenda, rado potroši uz mali ekran prateći “Petkom poslijepodne” TVŽ.

Veliko zanimanje vas,naši poštovani gledaoci,izazivaju i emisije kao što je “Naše blago”koja govori o živiničkom prirodnom i kulturno-historijskom bogatstvu,zatim “Moja priča” koja govori o životima nekih od poznatih i manje poznatih Živiničanki i Živiničana kao i sportski kolaž pod nazivom “Drugo poluvrijeme” koji obrađuje i prezentira aktuelnosti iz živiničkog sportskog miljea.

Naravno, u čisto informativnom dijelu programske šeme, neprikosnoven je “Info blok” koji obrađuje sva bitnija dešavanja sa područja općine Živinice i šire i u kome se mogu pogledati prilozi koji se ne mogu vidjeti ni na jednom drugom mediju u Bosni i Hercegovini.

Rekapitulacija sedmičnih najvažnijih dešavanja na području naše lokalne zajednice ide u emisiji  “Sedam dana u Živinicama” pa ako je neko, eventualno, i propustio pogledati nešto zanimljivo u toku sedmice,može vidjeti u ovoj emisiji.

Povjerenje koje vi,dragi naši gledatelji, ukazujete nama,nas obavezuje da  i nakon 26 i po godina djelovanja na objektivnom i pravovremeneom informiranju,nastavimo ovako i još bolje!

Jasminko Razić

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje