Početna aktuelnosti Košarkaška utakmica za Hakiju Osmanovića

Košarkaška utakmica za Hakiju Osmanovića

1004
0
Podijeli

Hakija (Hako) Osmanović ima 32 godine, porijeklom je iz Srebrenice a živi u Živinicama. Hakiji j hitno potrebno liječenje u inostranstvu, tačnije u Švicarskoj ali za to liječenje je potrebno 100.000 Švicarskih Franaka. Hakija živi sa majkom, a otac mu je nestao padom Srebrenice, njegova porodica nije u mogućnosti da plati sumu novca koja je potrebna za liječenje.

organizujući brojne akcije pomoći za Hakiju naši sugrađani još jednom su pokazali da su Živinice spremne da pomognu u svakom trenutku.

U spašavanje života našeg Hakije uključila se i neformalna grupa zaljubljenika  u košarku, organizujući utakmicu humanitarnog karaktera koja će biti odigrana sutra,7. juna u 18 sati u Gradskoj dvorani u Živinicama.

Naš grad ugostit će bivše a i sadašnje velike zvijezde BH košarke.

 

Na ulazu u dvoranu biti će postavljena kutija, a prilikom ulaza gledaoci će dobivati karte za koje će sami odrediti cijenu te novac ubaciti u kutiju.

Pozivamo sve ljubitelje košarke u četvrtak u 18 sati, da dođu i uživaju u dobroj košarkaškoj utakmici te svojim prilogom pomognu Hakiji Osmanoviću na njegovom putu ka ozdravljenju.

Novinarka/Merisa Mujčinović/

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje