Početna aktuelnosti Latif Moćević i Mravko Travko 2.septembra spremaju nezaboravnu zabavu za živiničke mališane

Latif Moćević i Mravko Travko 2.septembra spremaju nezaboravnu zabavu za živiničke mališane

1269
0
Podijeli

Nakon , Haos animatora iz Novog Sada koji su prije nekoliko dana  zapalili˝Gradski bulevar ˝ sjajnim vatrenim showom, već u ponedjeljak,  2.septembra mališani će uživati u novoj zabavi na istom mjestu.

Radi se o koncertu Latifa Moćevića i Mravke Travke koji obećavaju super provod.

Podstaknuti željom da sudjeluju u kreiranju zdravog okruženja  djece i promovisanja iskonskog dobra koje svako dijete i čovjek nosi u sebi , u BKC Živinice  odlučili su da organizuju za  najmlađe  zabavu koju će vjerujemo dugo pamtiti.

Na koncertu , najdraži će moći osjetiti čaroliju bajke, uz pjesme koje će slušati i pjevati, ističe direktor BKC Živinice Elmir Krivalić.

Koncert je  i poklon  Gradonačelnika Samira Kamenjakovića školarcima, koji će u ponedjeljak krenuti u školu, te sa  odličnim provodom započeti novu školsku godinu.

Naime, prije dvije godine godine Latif je objavio album pjesama za djecu pod nazivom „Hvala mama“. Želja kompletnog produkcijskog tima da pozitivno utiče na odrastanje djece je doprinijela nastanku albuma koji najmlađim nudi puno zdrave zabave, doprinosi razvoju njihovog ukusa i odabiru onog što je lijepo te šalje poruke morala i dobrote.

Stoga će sasvim sigurno Gradski bulevar u ponedjeljak biti ispunjen ljubavlju  i pjesmom .

Organizatori ovom prilikom ističu da je ulaz besplatan te da su svi dobro došli.

Obzirom da nam polako dolazi i jesen,  u BKC se pripremaju za projekat ˝Četvrtkom u pozorište˝, koji je od publike pobrao sve pozitivne kritike, te stoga  najavljuju ove godine još bolju manifestaciju.

Dok ne budemo imali priliku uživati u pomenutoj manifestaciji, ne zaboravimo posjetiti koncert  Latifa Moćević i Mravke Travke u ponedjeljak 2.septembra u 19 sati.

Novinarka:Dijana  Svrakić

 

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje