Početna aktuelnosti Najava: Konjuh Adventure 2022

Najava: Konjuh Adventure 2022

92
0
Podijeli

Preko 100 učesnika iz Bosne i Hercegovine i regiona učestvovat će ovog vikenda na tradicionalnoj šestoj biciklističkoj manifestaciji Konjuh Adventure 2022. Biciklistička avantura u organizaciji Biciklističkog kluba Živinice počet će u subotu 13. augusta u 08 sati ispred direkcije Zaštićeni pejzaž Konjuh.

Konjuh Adventure vozit će se u dvije etape u dva dana u ukupnoj dužini staze od oko 80 kilometara. Teren je, kako ističu iz Biciklističkog kluba Živinice, veoma zahtjevan i iziskuje velike napore i strpljenje, ali i dobru biciklističku opremu. Novi generalni pokrovitelj kluba je biciklistički brend Salcano, koji će osim Konjuh Adventure, u narednom periodu pomagati i održavanje drugih aktivnosti u okviru Biciklističkog kluba Živinice.

Prijave za učešće zatvorene su u ponedjeljak, 08. augusta 2022. godine. Iz Biciklističkog kluba Živinice apeluju na sve da dobro pripreme svoje bicikle.

Više informacija o održavanju šestog izdanja Konjuh Adventure pogledajte večeras od 18:30 u našoj informativnoj emisiji. Na facebook stranici Biciklističkog kluba Živinice možete se informirati o dodatnim aktivnostima i pravilima vezano za održavanje Konjuh Adventure 2022.

Ramiz Rizvanović

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje