Početna aktuelnosti Najava sportskih dešavanja

Najava sportskih dešavanja

940
0
Podijeli

U 12. kolu Prve lige Federacije NK Slaven će na domaćem terenu ugostiti ekipu iz Goražda. Utakmica se igra sutra na Gradskom stadionu od 14.30h. Slaven se trenutno sa 12 ostvarenih bodova nalazi na 11 mjestu prvenstvene tabele.

Prilučani će ovog vikenda na gostovanje u Seonu kod istoimene ekipe. Utakmica se igra u okviru 11 kola Druge lige FBiH grupa Sjever.

Priluk se sa 16 ostvarenih bodova trenutno nalazi na 8 mjestu drugoligaške tabele.

Djevojke Fortune će u 6 kolu Prve Federalne ženske nogometne lige BiH sezona 2018/2019 snage odmjeriti sa ekipom ŽNK Mladost. Utakmica se igra u nedjelju na Gradskom stadionu sa početkom od 12.00h.

Rukometaši Konjuh-a ovog vikenda odmaraju, naredne sedmice će u 5.kolu gostovati kod ekipe Goražda, sa 9 bodova osvojenih u dosadašnjem toku takmičenja Premijer lige za rukometaše BiH stolari dijele prvo mjesto sa nekoliko ekipa.

Rukometašice Živinica domaćini su u 4.kolu Prve Federalne lige, ugostit će ekipu Iskra Stolac, utakmica se igra u Gradskoj dvorani prvog dana vikenda u 13.30h.

U 2. kolu A1 lige ovog vikenda u Gradskoj dvorani sastaju se KK Živinice i IBU Spartans Sarajevo, utakmica je na rasporedu u subotu od 16.00h.

Novinarka/Merisa Mujčinović/

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje