Početna Uncategorized NTO Crne Gore predstavila ljetnu turističku ponudu

NTO Crne Gore predstavila ljetnu turističku ponudu

96
0
Podijeli

Nacionalna tursitička organizacija  Crne Gore danas je u Tuzli održala pres konferenciju,   povodom predstavljanja ljetne turističe ponude Crne Gore  za 2022.godinu.

Ovom prilikom predstavnici Nacionalne turističke organizacije Crne Gore kao i Lokalnih turističkih organizacija Ulcinja, Budve i Herceg Novog  govorili su o unapređenoj ponudi, smještajnim kapacitetima  kao i novim turističkim proizvodima koje očekuje turiste tokom predstojeće  ljetne sezone u Crnoj Gori.

Crna Gora spremna je  za doček turista tokom ljetne sezone   iz BiH.

Kako su naveli iz Nacionalne turističke organizacije , ove godine turiste dočekuju sa unapređenom ponudom  i bez covid potvrda, kazao je Amel Dedić, savjetnik direktorice NTO Crne Gore.

 

Smještajni kapaciteti u Crnoj Gorio iz godine u godine se unapređuju, a cijene su pristupačne i odgovaraju različitim platežnim mogućnostima, naglasio je.

Ukoliko se odlučite posjetiti Crnu Goru, iz Nacionalne turističe organizacije naglašavaju, da su tokom predhodne godine uradili mnogo toga na putnoj infrastrukturi  kao i saobraćajnoj i turističkoj signalizaciji , što će zasigurno predstavljati  olakšicu  tokom putovanja.

Poznato je da je Budva  omiljena destinacija   Bosancima i Hercegovcima , ove godine  pored  uživanja na prelijepim plažama , u ponudi imaju i budvanski zaleđ, ali i dosta drugih sadržaja, kažu u LTO Budva, te dodaju da se nadaju odličnoj ljetnoj sezoni.

Dobre ponude, sadržaja i manifestacija biće i u Herceg Novom koji je savršeno mjesto za knjigu, film , slike i muziku kao i u Ulcinju,  gradu  koji iz više razloga nosi epetet ˝poseban˝.

Ovom prilikom iz Nacionalne Turističke organizacije  Crne Gore pozvali su sve turiste iz BiH , da posjete tursitičke destinacije njihove zemlje, i sebi obezbjede prelijepe uspomene na Ljeto 2022.godine.

Dijana Svrakić

 

 

 

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje