Početna aktuelnosti Obavijest za sportske klubove Živinica

Obavijest za sportske klubove Živinica

90
0
Podijeli

Obavještavaju se lica ovlaštena za zastupanje i predstavljanje sportskih klubova, odnosno udruženja za oblast tjelesne kulture, sporta i sportskih manifestacija sa područja Grada Živinice, da će se dana 19.01.2022. godine (srijeda) u prostorijama velike sale Gradske uprave Živinice, sa početkom u 16:00 sati, održati radno-informativni sastanak sa predstavnicima sportskih klubova registrovanih na području Grada Živinice.

Pravo učešća na sastanku imaju predstavnici svih sportskih klubova sa područja Grada Živinice, bez obzira na rang takmičenja i oblik sportskog organizovanja. Tema sastanka će biti analiza Nacrta Pravilnika o utvrđivanju uslova, kriterija, načinu odabira, postupku raspodjele sredstava i praćenju realizacije projekata i programa za oblast tjelesne kulture, sporta i sportskih manifestacija, kao i davanje preporuka za izradu konačne verzije navedenog Pravilnika.

Zbog trenutne epidemiološke situacije izazvane Covidom-19, kao i mjera i naredbi nadležnih institucija koje su na snazi, mole se svi predstavnici sportskih klubova koji su zainteresovani za prisustvo na sastanku, da se jave u Službu za opću upravu, društvene djelatnosti, boračko-invalidsku zaštitu i raseljene osobe Grada Živinice, odnosno stručnom saradniku za mlade, sport i NVO Grada Živinice, na broj telefona: 035/743-367 ili na e-mail: elvirs@gradzivinice.ba najkasnije do 18.01.2022. godine do 16:00 sati.

Nacrt Pravilnika svi zainteresirani mogu pogledati na linku ispod.

NACRT PRAVILNIKA

Alma Suljkanović

JR

Ostavi komentar

Please enter your comment!
Molimo da unesete Vaše ime ovdje